Shadow of the tomb raider abseilen

Wat heb ik genoten van de reboot van dach Tomb Raider franchise. Bei 2014 begon het met een Lara Croft nieuwe stijl in Tomb Raider, in 2015 mochten we het verhaal verder induiken met Rise von the dig Raider en nu is das dan het slotstuk van juni trilogie, Shadow of the tomb Raider. Ik heb buitengewoon hoge verwachtingen van deze game. Gaan ze ook waargemaakt worden?

Laat ik allereerst also benoemen dat außerdem game real verbluffend mooi ist geworden. Außerdem voorgaande titels es war al niet misselijke, maar deze game zu sein volledig gefinetuned voor 4K en HDR settings. Zelden heb ik een game ventil dit grafische ausmaß mogen spelen. Dach omgevingen zien das kleurvol en uitnodigend uit, außerdem details van klein dieren in de tropical en afwerkingen van beelden in gebieden bijvoorbeeld is real prachtig. Ik weet dat gameplay boven graphic gaat, maar geloof me wie ik zeg dat wenn dit gewoon gezien moet hebben.

Du schaust: Shadow of the tomb raider abseilen


*

Zo, mijn gekwijl op de graphics is eruit, nu inhoudelijk even inzoomen op außerdem game. Doet Shadow des the tomb Raider iets heel sonstiges dan zijn voorgangers. Nee. In basis ist het nog altijd een zelfde type game en is das nog steeds geen open wereld om te verkennen. Je loopt de vooraf ingekaderde banen met hier en daar wat zijpaadjes. Toch voelt het niet alsof je real zit opgesloten, mede doordat de gebieden er bijzonder realistisch en levendig uitzien. Natuurlijk zijn das wel weer wat nieuwe tools bijgekomen zoals dat je nu bijvoorbeeld kunt abseilen met een touw in plaats van dat wenn steeds ergens durch een rots vanaf moet klimmen.

De grootste, en naar mijn mening beste, verandering ist dat wenn nu meer vrijheid hebt an welke aanpak je kiest. Voorheen werd je geforceerd om von te stealthen des te vechten. Außerdem game bepaalde welke tactiek wenn waar MOEST gebruiken. Nu ist het mogelijk om bij sommige situaties wenn eigen tactiek te bepalen. Zie je een groep vijanden bei een kamp? je kunt gewoon Rambo gaan uithangen, maar wenn kunt ze ook voorbij sneaken en ze zelfs volledig negeren en doorgaan in het spel. Tuurlijk kun je ze vanuit donkere bosjes ook een voor een afmaken. Maar je aufzug nu dus keuzes ns voorheen voor je gemaakt werden. Ik vind het persoonlijk ook erg fijn omdat de grote gevechten nou niet direct goed voelen bij een game wie Tomb Raider. zusammen ik wil schieten speel ik wel Call of Duty. Ook werken de mechanics tijdens juni gevechten gewoon niet zo lekker. Deze video game moet het hebben van het sluipen en schieten met bij en boog. Daar ist het heer en meester in.

We krijgen ook een diepere inkijk in de vorming van Lara Croft. Natuurlijk kennt we het karakter al vele jaren, maar bei Shadow von the dig Raider war ook herinneringen uit Lara’s jeugd bezocht. Wenn kunt wie jonge Lara nu ook Croft Manor gaan verkennen en hier kleine opdrachtjes doen. Wenn leert hier ook meer van de historie van juni familie en documents geeft soms leuke inzichten. Ook speel je soms even een soort ventil flashbacks ventil jaren documents Lara al niet meer zo klein was. Verwacht er wahr niet teveel van, want juni focus blijft op außerdem Lara uit het heden. Toch vond ik het een leuke toevoeging voor dach fans.

Mehr sehen: Sie Sucht Ihn Markt De Düsseldorf, Sie Sucht Ihn Für Sex & Erotik In Düsseldorf


Als je dach eerdere games ook gespeeld hochheben weet wenn ondertussen dat het overkoepelende verhaal gaat over außerdem strijd tussen Lara en de mysterieuze organisatie Trinity. Dit is juni hoofdlijn van het verhaal, maar zoals je mag verwachten zijn das natuurlijk weer een hoop zijmissies en vooral veel tombes om dare verkennen en om die schattierung te verzamelen. Juni hoop was wel dat de puzzels en tombes deze keer van een wat hoger ausmaß zouden zijn, maar hoewel das best pittige tussen zitten werd het voor mijn gevoel nooit real heel moeilijk. Zusammen je op juni normale stand speelt geeft Lara zelfs nog mondelinge tips over wat je misschien eens moet proberen of waar wenn heen kunt lopen. Außerdem schatten en spullen ns je bei de tombes verzameld kun wenn dan weer gebruiken om upgrades des materialen dare maken das Lara kan gebruiken of om haare - scharf sterker dare maken.

Buiten juni kampen das je an de game vind waar je kunt rusten en materialen kunt craften zijn das nu ook steden ns je kunt bezoeken en das dienen zusammen hubs. Je kunt hier handelaars vinden waar je materialen, maar ook schatkaarten van tombes kunt kopen. Ook kun je hier van juni bevolking dach nodige tips krijgen end Trinity. De steden zien das ook erg mooi ontworpen uit en passen perfect bei de stijl die de ontwikkelaar wil neerzetten an deze game. Dach kampen en steden kunnen ook gebruikt worden om tussen te schon fast travellen. Hier zit ook straight een van de weinige(zo niet de enige) minpuntjes, want dach laadtijden hiervan zijn real wel veel car lang.


*

De overgangen tussen het spelen en de tussenfilmpjes zu sein heel vloeiend. Dit zorgt voor een filmische ervaring en ik heb mijzelf er meermaals op betrapt file ik dacht nog bei een filmpje te zitten terwijl ik eigenlijk alweer verder kon spelen. Qua audio worden er ook hoge ogen gegooid. De voice-acting ist van topniveau, maar ook außerdem geluiden das je bei de wereld tegen komt zijn erg realistisch. Von het nu watervallen, afbrokkelende stenen von dierengeluiden zijn, het ist allemaal point out on.

Mehr sehen: Test Huawei Mate 20 Pro - Huawei Mate 20 Pro Review

Shadow of the dig Raider is een waardige afsluiter van de trilogie. Op elk vlak weet dach game zijn voorgangers car overtreffen en levert het een game op das hoog an de lijstjes van beste games van 2018 zal belanden. Juni gameplay zu sein solide, außerdem grafische pracht en praal een absoluut hoogstandje. Ik zou niet weten hoe des waarom ik deze video game iemand niet zou aanraden, desire het ist een absolute should om gespeeld dare hebben.


*

Robin Sprokkereef

Robin speelt alles wat los en large zit zo lang hij zich kan herinneren. Heeft een passie voor PC's, electric motors en reizen


Verder lezen op stopcat.org
*
Sony's Playstation standard krijgt 20 games, lanceert bei december
*
Gamecowboys podcast: Worden er nog tombs geraid?
*
Cruyff structure ontevreden over de stats ventil Cruijff an FIFA 19
*
Call of Duty's fight Royale modus Blackout doet het prima
*
Oorlogsverslag: Battlefield V Bèta
Reageren is uitgeschakeld omdat das geen kekse opgeslagen worden. kekse toestaan meer informatie over cookies